Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.


şans kapıyı kırınca,şans kapıyı kırınca izle,şans kapıyı kırınca hd izle,şans kapıyı kırınca full izle,şans kapıyı kırınca filmini izle,şans kapıyı kırınca filmi izle,şans kapıyı kırınca film izle,şans kapıyı kırınca bedava izle,şans kapıyı kırınca indirmeden izle,şans kapıyı kırınca online izle,şans kapıyı kırınca yeşilçam izle


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 28 Ocak 2005
Yönetmen : Tayfun Güneyer
Senaryo : Tayfun Güneyer
Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu
Müzik : Patrick Chartol , Claire Michel , Jean Michel Vallet , Sertab Erener
Yapım : 2004, Türkiye , 107 dk.


Oyuncular

Ferhan Şensoy (Kuddusi-Presidente Carlos) , Asuman Dabak (Nermin) , İlkay Saran (Lezize) , Rasim Öztekin (Hose Ricardo) , Zeki Alasya (Peder Alfonso) , Ayça Tekindor (Prenses Maria) , Alev Gezer (Ebru) , Fethi Kantarcı (Ya-man) , Necmi Yapıcı (Ercan) , Sinan Çetin (Hotel Bonita Cocierge) , Doğa Rutkay (Hostes) , İpek Tuzcuoğlu (Uçak yolcusu) , Mehmet Ali Alabora (Uçak yolcusu) , Tamer Karadağlı (Pilot)

Yurdum ailesi izlenme rekorları kıran Şans Kapıyı Kırınca adlı yarışma programına katılır. Kazandıkları takdirde bir çok pahalı hediyenin sahibi olacaklardır. Bu önemli görev evin reisi olarak Kuddusi Yurdum’a düşer.

Kuddusi’nin eline bir kalori tablosu verilir, yapması gereken burada yazılan kalori değerlerini ezberlemektir. Çalışır, uğraşır ve en sonunda hepsini ezberler. Yarışma günü, bütün aileyi heyecanlı bir bekleyiş sarar ve herkes dualara sarılır. Başarılı bir şekilde başlayan Kuddusi son maddeye gelince takılır. Ağzından yanlış cevap çıkınca da yarışmayı kaybederler. Bütün aile hayal kırıklığına uğrar. Ama onları bekleyen iyi bir haber vardır. Teselli armağanı olarak, daha önce ismini hiç duymadıkları, Barbunya Adası’nda, bir haftalık tatil kazanmışlardır.

Yakın bir yerlerde sandıkları ada, Karayib Denizi’nde, Küba açıklarında bir adacıktır. Curcuna başlar. Facebookta Paylaş

0 Responses to Şans Kapıyı Kırınca Filmini izle - Yerli Komedi Filmi izle

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz