Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

Polizei Türk Filmi izle seyret kemal sunal polizei bedava online kemal sunal filmleri Polizei Türk Filmi izle seyret kemal sunal polizei ,POLİZEİ filmini izle, kemal sunal filmleri, kemal sunal film izle, kemal sunal izle, yeşilçam filmleri, türk filmleri.


Film Yönetmeni:Şerif Gören
Film Türü:Komedi
Film Tarihi:1988
Film Oyuncuları:Kemal Sunal Kaya Gürel Yalçın Güzelce Babett Jutte Carsten Stein Jacobi
Film Almaya da yaşayan turkler ve Alman disiplini üzerine bir taşlama aslında. Zaman zaman epik öğeler içeren Brecht e göndermeler yapan bir film.

Ali Ekber çocukluğunda Berlin’e gelmiş ve burada çöpçülük yapan bir Türk işçisidir. Türkler’in ağırlıkta olduğu bir bölgede yaşamaktadır. Yalnız yaşadığı evini bütün sırlarını anlattığı Garip adlı kuşuyla paylaşmaktadır. İşinden arta kalan zamanlarda ise küçük de olsa bir rol alacağını günü beklediği bir Türk tiyatrosunun temizlik işleriyle ilgilenmektedir. En büyük eksiği bir sevgilidir. Günün birinde kafede çalışan bir Alman kızına aşık olur, ancak onunla tanışmak için gösterdiği tüm çabalar boşa gider. Çalıştığı tiyatrodan gelen bir haberse Ali Ekber’e sonunda beklediği müjdeyi verir. Polis rolünü üstlenen ve rolü için giyindiği polis üniformasıyla gittiği bakkalda fazlaca ilgi gören Ali Ekber’in aklına ilginç bir fikir gelir... Facebookta Paylaş

0 Responses to Polizei izle - Kemal Sunal Filmleri Hd İzle

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz