Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

Sis ve Gece filmini izle online izle, seyret, filmini izle, filmi Sis ve Gece filmini izle online seyret, izlemek Sis ve Gece filmini izle ,Sis ve Gece , izle Sis ve Gece izleyelim, Sis ve Gece online izle , Sis ve Gece film izle , Sis ve Gece film indir , Sis ve Gece film online


Tür : Dram / Polisiye
Gösterim Tarihi : 23 Şubat 2007
Yönetmen : Turgut Yasalar
Senaryo : Turgut Yasalar
Yapım : 2006, Türkiye , 90 dk.

Oyuncular
Uğur Polat (Gizli Servis elemanı) , Selma Ergeç (Mine) , Ayten Uncuoğlu (Madam Eleni) , Sara Meriç CinbarcıÂ (Maria) , Ümit Çırak (Şeref) , Tardu Flordun (Piç Neco) , İlyas Salman (Cuma) , Devrim Nas (Sinan) , Yetkin Dikinciler (Fahri)

Gizli servis elemanı olan Sedat, iş ve özel hayat sorunları arasında sıkışıp kalmış, oldukça sıkıntılı günler geçirmektedir. Bir süre evvel, amiri olan yürekten bağlı olduğu Yıldırım’ın öldürülmesinin yıkımını üzerinden atamamışken sevdiği kadın Mine’nin de ortadan gizemli bir şekilde kaybolması, hayatını kabusa çevirir.
Sedat, Yıldırım’ın kendi teşkilatı tarafından öldürüldüğüne inanmakta ve Yıldırım’a olan bağlılığının kendisinin de teşkilat içinde pasifize edilmesine neden olduğunu düşünmektedir. Bütün bu buhranlı dönemlerde, içinde olduğu ve ailesinin de dolduramadığı boşluğu tek bir insanla kapatabilir. Resim öğrencisi olan Mine, Sedat’ın hayata tutunmasının tek dayanağı olmuştur. Ama artık o da yoktur ve bütün sevdikleri, hayatından teker teker çıkıp gitmektedir.
Ahmet Ümit’in beğenilen romanı Sis ve Gece’nin beyazperde uyarlaması olan film, 1998 yapımı Leopar’ın Kuyruğu filminin de yönetmeni olan Turgut Yasalar tarafından senaryolaştırılıp yönetiliyor. Facebookta Paylaş

1 Response to Sis ve Gece Filmini Full Hd İzle - Hd Türk Filmleri

  1. Adsız Says:
  2. kendi kursunuyla kendi hayatini bitirdi ve burnunun dibindekini goremedi...

     

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz