Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

Tarık Akan Ah Nerede Vah Nerede Filmi İzle, izleme, online, video, seyret, Dizi İzle, Tarık Akan Ah Nerede Vah Nerede Filmi seyret, Ah Nerede Vah Nerede Türk Filmi izle ah nerede vah nerede bedava online tarık akan filmleri adile naşit filmleri izle ah nerede vah nerede türk filmi izle.


KONU:1975 yılında çekilen,Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlunun başrollerini paylaştığı,kadrosunda Hulusi Kentmen,Adile Naşit,Halit Akçatepe gibi oyuncuların yer aldığı eski türk sinemasının en iyi komedi filmlerinden biridir.
Filmin konusu;Ailesi tasrada olan üç kardes, Istanbul`da üniversite okumaktadirlar. Daha dogrusu okuyamamaktadirlar. Çünkü, birisi çapkinlik pesinde, birisi kumar pesinde, birisi de siyaset pesinde kosmaktan okula vakit ayiramamaktadirlar. Çapkinlik pesinde kosan Ferit, birgün gerçekten bir genç kiza asik olur. Onunla birlikte olmak için elinden geleni yapar. Sonunda amacina ulasir. Ancak diger üç sevgilisi durumu fark edince, isler arapsaçina döner. Üstüne bir de babalari Istanbul`a gelip çocuklarinin nasil bir hayat yasadiklarini görünce tam bir kiyamet kopar. Babalari onlari zorla memlekete geri götürür. Orada agir islerde çalistirmaya baslar. Ancak, aski yüreginde giderek büyüyen Ferit, Istanbul`a dönüp hem çalismak, hem okumak, hem de sevdigi kizin gönlünü almak istemektedir. Kardeslerinden de destek gelince, üç kardes yeniden istanbul`un yollarini tutarlar. Facebookta Paylaş

0 Responses to Ah Nerede Vah Nerede Filmi İzle - Yeşilçam izle

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz