Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

kan - deli kadir,kadir inanır filmleri izle,eski türk filmleri izle,film izle,online film izle,online sinema,tikla ve izle,full sinema,hemen,deli kadir 1977 filmini izle, deli kadir yeşilçam izle, delikadir 1977 kan filmini seyret, kan delikadir izle, kan filmini yeşilçamda izle,

Kadir İnanır‘ın meşhur “Kan” filmini hepimiz biliriz. Yönetmenliğini Remzi Jöntürk“ün yaptığı, senaryosunu Mehmet Aydın‘ın yazdığı 1977 tarihli, müziğiyle, konusuyla başarılı yapımlarımızdan. Hatta Kadir İnanır’ın ünlü repliğinin ( “ben Kadir! Deli Kadir uleaynnn!!”) olduğu filmimiz de bu film.
Ünlü ve halkın yanında olan mafya babamız (Kadir İnanır), şımarık ve zengin ressam kızımıza (Necla Nazır) hayatın gerçeklerini göstermektedir. Buraya kadar herşey tamam.

Fakat bu filmde benim esas ilgimi çeken iki sahne var. Bunlardan birincisi; Kadir Baba’nın Necla kızımızı bir varoş düğününe götürdüğü sahnedir ki, gelin ve damada koyun postundan, ete kadar bir çok “çam sakızı çoban armağanı” hediye verilir. Fakat durum, hediye alamadığını belirten bir davetliye, “olsun kardeş, haysiyetin sağolsun!” diyen damada bakarak, birden hayatın gerçeklerini kavrayan Necla Nazır’ın, artık dayanamayarak bir resim yapmasıyla en son raddesine ulaşır.

İkinci sahnede ise; Necla kızımız, Kadir Baba’mızı evine davet eder. Eve gelen Kadir Baba’nın yüz ifadesi her zamanki gibi ciddi ve hüzünlüdür. Necla’yı onu neden oraya getirdiğini sorar. Necla der ki, “Bak!” kocaman bir resim görürüz o zaman kadrajda, Düpedüz Yılmaz Güneye benzeyen kocaman bir kafa ve etrafında sayısız minik minik çizilmiş insanların olduğu yağlı boya bir tablodur karşımıza çıkan. ve işte tam o sırada şu efsanevi replikler duyulur; Facebookta Paylaş

1 Response to Kan – Deli Kadir Kadir İnanır Filmleri izle

  1. Adsız Says:
  2. süper bir film Kadir inanır o zamanlarda oyunculuğunu yine göstermiş.Helal olsun

     

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz