Sponsor Reklam Film Alt Taraftadır.

dvd,2008,full izle,yeni türk filmi izle,online türk filmi izle,direkizle,kader filmini izle,divix film izle,divix,dvd çekim,vizyon türk filmi,son dönem türk sineması,kader full,en son türk filmleri

Yönetmen Zeki Demirkubuz
Senaryo Zeki Demirkubuz
Oyuncular Ufuk Bayraktar, Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy, Ozan Bilen
Filmin Türü Drama
Orijinal Adı Kader
Yapımcı Firma Mavi Film, Inkas Film
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi Türkiye, Yunanistan
Orijinal Dili Turkçe
Filmin Süresi 103 dakika
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 17.11.2006

Filmin Konusu

Bekir Uğur’a aşıktır. Uğur Zagor’u sevmektedir, Zagor ise suç işlemeyi....
Zagor hapisten çıkar. Boğucu bir yaz gecesi aksilikler birbirini takip edince mahallede cinayet işlenir. Aynı gece Uğur da kaybolur. Bekir Ailesinin bulduğu bir kızla evlenip, yeni bir yaşama başlar.
Ama aylar sonra, Zagor’un İzmir’de iki polisi öldürüp yakalanması ve Uğur’un İstanbul’a dönmesiyle yeni bir umut belirince, bu acımasız aşkın peşinde yıllar yılı sürecek amansız bir takip başlar. Bekir, taşra pavyonlarında, üçüncü sınıf otel odalarında, esrar alemlerinde Uğur’un izini sürer.
Uğur şehir şehir, hapishane hapishane Zagor’un ardından sürüklenmekte, Bekir de sadık, inatçı bir köpek gibi Uğur’un peşinde gitmektedir.


Sinema izle - Film izle - Kral Sinema - Sinema Arşivi - Online Sinema izle - Sinema Seyret - Türk Filmleri - Yerli Film İzle - Yeşilçam Filmleri - Ücretsiz Sinema - Bedava Sinema - Ücretsiz Film - Beleş Film - Belgesel izle - Çizgi Film izle - Film izle - Bedava Film - Animasyon Seyret - Bilim Kurgu Sinema - Aksiyon Film - Dram Film - Duygusal Film - Fantasik Film - Gerilim Film- Komedi Film- Korku Film - Macera Film - Muzikal Film - Polisiye Film - Savaş Film - Suç Filmleri - Yeşilçam - Komedi Facebookta Paylaş

0 Responses to Kader Filmi İzle - Seyret - Yerli Film Seyret

Yorum Gönder

SON EKLENEN FİLMLER

Film Ara

Facebook Grubumuz